Icona_cercador

Cercar

SOCIETAT dijous, 14.11.13
Noti_periodico

Detingut un capellà d'Argentona que cobrava per oficiar casaments de conveniència

El Periódico de Catalunya publica avui la notícia d'una detenció que es va produïr el 16 d'octubre

El Periódico de Catalunya publica avui la notícia de la detenció del mossèn Josep Maria Vendrell, que actualment dóna suport a la Parròquia de Sant Julià d'Argentona. Segons el diari, Vendrell formava part d'una organització delictiva que organitzava casaments de conveniència mitjançant els quals, immigrants sense papers, regularitzaven la seva situació a canvi de pagar 10.000 euros. Segons els investigadors del Cuerpo Nacional de Policia, Josep Marria Vendrell rebia entre 500 i 1.000 euros per oficiar les cerìmònies.

Sempre segons el rotatiu, Vendrell va ser detingut el passat 16 d'octubre juntament amb 11 persones més d'un grup liderat pel clan gitano de Los Fatines, en el marc d'una operació portada a terme per la Unitat Contra les Xarxes d'Immigració i Falsedat Documental de Barcelona. La detenció del religiós es va produir al seu habitatge del Masnou.  

Icona_comentari_radioComentaris
Iconeta_comentari_radio
sigues el primer d'opinar sobre la notícia
Afegir_comentari_radioafegir comentari
  • Nom:
  • Comentari:
  • Escriu el text de la imatge:
    simple_captcha.jpg
  • Avís a l'usuari: No es publicaran aquells comentaris que atemptim contra la dignitat de les persones segons acord del Consell de Mitjans d'Argentona
© argentonacomunicació, 2008 Puntet RSS de notícies Puntet RSS de la ràdio Puntetproduït per gnuine